<<< tillbaka

RLDN NOUCH SEUCH KORAD
Gatefields Sunny Girl
Blondie
Presentation

 
Stamtavla Foto Presentation Resultat
 
SVENSK och NORSK UTSTÄLLNINGSCHAMPION, KORAD GATEFIELDS SUNNY GIRL
 
Blondies föräldrar blev far respektive mor för första gången när Blondie och hennes syskon föddes 2008. Inte kunde vi ana vad det skulle innebära för framtiden.
Blondie är född i en kull med nio valpar. Det var ingen självklarhet att hon skulle vara kvar här men när förhållandena i familjen som skulle köpa henna ändrades, bestämde vi oss för att behålla henne.
I hennes kull återfinns 11 championat, 4 Korade, 1 Svensk vinnare som också är fullcertad och ytterligare en certvinnare så det var nog bra att Blondie stannade här
Blondie gjorde ett MH som visade att hon var en lekfull, social o tämligen orädd tjej. Det var spännande att se om hon så småningom skulle klara ett MT, Korningens Mental Test. Det gjorde hon galant, 338 poäng blev det varav tillräckliga lekpoäng uppnåddes för ett godkännande.
Lite senare fick hon sitt 4e utställningscert och blev exteriörbeskriven och hennes Svenska Championat o Korningstitel var ett faktum
Blondie har även erhållit Norskt Championat så sent som 2015
Blondie har A på höfterna, normala ögon som vuxen
Blondie har 5 Cert 1 CACIB och ett flertal res CERT
Blondie har lämnar två valpkullar, den första är nu två år. Där återfinns bl a en Korad individ och en annan som blev 2014 års vinstrikaste collie i Rally lydnad 1. Tack till ägarna! Just de två avkommorna är röntgade med B resp A höfter, grattis!
2014 föddes Blondies senaste kull, ett gäng "Rödmyror" De är ännu för unga för några officiella resultat men flera har vunnit BIR o BIM ur valpklass. Några av dem tränar redan nu flitigt så vi hoppas och önskar dem framgång på tävlingsbanorna.
Blondie har gk vallanlagsprov och har fått pris från rasklubben för högsta poäng det året.
Nu vet vi inte om Blondie ska släppa sin mamma -karriär och ägna sig åt träning och kanske någon tävlingsstart och möjligen någon utställningsresa till något nytt land. Eller möjligen ha en sista kull? Framtiden får visa det.
Men ett är säkert, vi ångrar aldrig att vi behöll Blondie trots att det inte var tänkt så. En snygg dam med hög mysfaktor, ytterst social och vänlig och samtidigt tränings och arbetsvillig. Hänger med på allt och trivs med det mesta. Vad mer kan man begära av sin hund? Dessutom har hon producerat synnerligen lovande avkomma som redan visat mycket goda resultat.
Tack Blondie!!!!!