<<< tillbaka

NORDUCH FIUCH RLDN NOUCH SEUCH KORAD
Gatefields Sunny Girl
Blondie
Presentation

 
Stamtavla Foto Presentation Resultat Avkommor
KORAD NORDUCH ( SEUCH NOUCH FIUCH) RLDN GATEFIELDS SUNNY GIRL

Blondie är en fantastisk och en typisk collie. Glad, vänlig, lättsam, lekfull, arbetsvillig, ja allt jag kan begära av en hund.

Blondie har erhållit SBKs KORNINGSDIPLOM som avelstik för sina 5 Korade avkommor

Blondie har gk anlagsprov i viltspår

Blondie har gk vallanlastest, inte bara gk utan även VG!

Blondie är en oerhört kär familjemedlem men det stannar inte där, hon har lämnat super avkommor också.

Tre kullar har hon gett oss genom åren:

1:a e Korad Lp Sammens Middle Five ( e  Ch Ingledene Pwer Play u CIB Gatefields Gyllene Månstråle) I den kullen finns det Rallylydnadschampion, flera andra rallytitlar,LP, certvinnare och en KORAD. De som röntgats har A eller B höfter och ED 0.

2:a e CIB mfl championat Rejejs Oriental Milk Chocolate. En succekull! 15 utställningschampionat vunna av 4 stycken. Två Viltspårchampions. 4 KORADE. En mängd Rallytitlar. Lydnadstitel. 7 av 8 röntgade, samtliga med A el B och de som röntgat armbågarna har ED 0.

3:e e CIB KORAD m fl championat Sammens Born To Be Wild ( e CH Sammens  Born To Stay u CIB Gatefields Gyllene Månstråle) Där är inte så många utställda men en är NOUCH!  De flesta i den kullen är fina fantastiska familjehundar som inte tävlar i någon gren. Men de är röntgade med finfina höfter och armbågar ua hos dem som kollat ED.

Många av Blondies avkommor har genomfört MH och alla utom en ( som var skottpåverkad redan innan MH!) är helt skottfasta. Samtliga har varit lekfulla, vänliga, nyfikna och orädda hundar. 

Eftersom Blondie fyllde 11 år i början av augusti-19 så är hon snart pensionär. Men hon har hunnit med att skaffa sig 2 nya utställningschampionat efter 11 årsdagen, Finskt och Nordiskt. Dessutom 4 BIR vinster! En outstanding Lady!